Storing melden? 038 331 28 00

Over ons

Installatiebedrijf Boer en Van Veen is al vele jaren een begrip in de regio Kampen. Als totaalinstallateur verrichten we werkzaamheden op het gebied van: loodgieterswerk, verwarming, ventilatie, elektra en dak- en zinkwerk. Wij zijn een betrouwbare en betrokken partner, die streeft naar duurzame en passende oplossingen voor nieuwbouw en renovatieprojecten. Dankzij onze  deskundigheid en kwaliteit hebben wij al vele projecten naar tevredenheid van onze opdrachtgevers mogen realiseren, van advies tot uitvoering en onderhoud.

Geschiedenis

In de jaren ’80 was er een installatiebedrijf ‘Boer’ in Kampen en een installatiebedrijf ‘Van Veen’ in IJsselmuiden. De twee bedrijven besloten om samen verder te gaan onder naam Boer & Van Veen in Kampen. Circa 20 jaar later, in het jaar 2000 besloot de heer Boer om het uit het bedrijf te stappen. In 2003 besloot ook eigenaar Jack van Veen (zoon van de oprichter) ermee te stoppen en het bedrijf Boer & Van Veen te verkopen.

Het bedrijf werd overgenomen door Van der Sluis Technische Bedrijven. De directeuren van destijds, Cees en Henk van der Sluis hadden een band met Boer & Van Veen. Ze hadden immers het (smids)vak geleerd van de oprichter, dhr. R. van Veen. Jack van Veen is in dienst gegaan bij Van der Sluis Technische Bedrijven en tegenwoordig nog steeds werkzaam als projectleider bij Van der Sluis Woningbouw. De medewerkers die destijds in dienst waren bij Boer & Van Veen, zijn ook allemaal nog werkzaam binnen de organisatie.

Het oude pand 

Boer & Van Veen was gevestigd aan de Ambachtsstraat 5 in Kampen. In 2010 kwam er een herinrichting van het industrieterrein en zijn we verhuisd naar de huidige locatie aan de Ambachtsstraat 25a. Op deze locatie waren er vier bedrijven gevestigd, de andere bedrijven zijn allemaal vertrokken waarvan de laatste in 2013. Dit was voor ons een kans om uit te breiden. In 2014 werd de werkplaats en het magazijn gesloopt en nieuw gebouwd, alleen het kantoor bleef toen staan. In 2020 hebben we ook het complete kantoor verbouwd en gemoderniseerd, klaar voor de toekomst.

Tegenwoordig heeft Boer & Van Veen een team met 35 vaste medewerkers en circa 20 flexwerkers. 

 

Loodgieterswerk Bekijk
Verwarming Bekijk
Elektra Bekijk
Ventilatie Bekijk
Dak- en zinkwerk Bekijk
  • Installatiebedrijf Boer en Van Veen Kampen B.V.
  • Ambachtsstraat 25 A
  • 8263 AJ Kampen
  • info@boerenvanveen.nl