Storing melden? 038 331 28 00

Loodgieterswerk

Leidingwerk 

Nieuwbouw 
Het leidingwerk behoort tot één van de eerste werkzaamheden bij een nieuwbouwproject. Na oplevering is het leidingwerk voornamelijk weggewerkt en vervult het alleen nog een zeer belangrijke functie. Door de aanleg van riolering, water- en gasleidingen ontstaat er een goede af- en aanvoer, waardoor de installaties naar behoren werken. Het zorgt voor een comfortabele en gezonde woon- of werkomgeving.

Renovatie
Is het leidingwerk van de woningen sterk verouderd en aan vervanging toe of heeft het leidingwerk onderhoud nodig? De monteurs van
Boer en Van Veen gaan graag voor u aan de slag, zodat de woningen weer voorzien zijn van een betrouwbaar en veilig leidingwerk, die voldoen aan alle eisen. 

 

Sanitair

Het installeren van sanitair maakt een sanitaire ruimte compleet. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat het sanitair naar behoren werkt en uiteraard voorzien is van een nette afwerking. Netheid en kwaliteit is voor ons een absolute must. Al vele jaren verzorgen wij de installatiewerkzaamheden bij diverse nieuwbouw- of renovatieprojecten.   

 

        

Loodgieterswerk projecten

Verwarming Bekijk
Elektra Bekijk
Ventilatie Bekijk
Dak- en zinkwerk Bekijk
  • Installatiebedrijf Boer en Van Veen Kampen B.V.
  • Ambachtsstraat 25 A
  • 8263 AJ Kampen
  • info@boerenvanveen.nl