Storing melden? 038 331 28 00

Van kantoorpand naar tijdelijke noodopvang voor vluchtelingen

Aan de Industrieweg in Kampen ondergaat een kantoorpand een bijzondere transformatie naar een tijdelijke noodopvang voor meer dan 100 vluchtelingen. De gemeente Kampen levert hiermee een bijdrage aan de nood die is ontstaan door een tekort opvangplaatsen in Nederland. Mede door Boer en Van Veen zorgen wij ervoor dat de vluchtelingen een fijne opvangplaats krijgen en verzorgt de installaties in het pand. In opdracht van Wensink en Prins voeren wij dit project uit.

Bij de transformatie naar de noodopvang voor vluchtelingen hoort de aanleg van nieuw elektra, riolering en leidingwerk. Naast het aanleggen van nieuwe installaties vervangen wij ook het bestaande elektra en leidingwerk. Johnny de Velde Harsenhorst, teamleider van Boer en Van Veen, over het project van kantoorpand naar tijdelijke opvang voor vluchtelingen:

“Wij hebben verschillende projecten mogen uitvoeren van renovatie tot nieuwbouw, maar installaties voor een tijdelijke opvang voor vluchtelingen is nieuw voor ons. Dit maakt het project uniek en mooi om aan te werken. In een opvangplaats heb je gezamenlijke ruimtes waar bijvoorbeeld verschillende wasmachines staan of douche units. Het leidingwerk moet hier allemaal op aan sluiten zodat alle bewoners gebruik kunnen maken van de faciliteiten in het pand.”

Met onze installaties gaan wij een fijne woonomgeving creëren voor de bewoners voor de noodopvang. De eerste bewoners worden in mei verwacht.  

Afbeeldingen bij dit project
Loodgieterswerk Bekijk
Verwarming Bekijk
Elektra Bekijk
  • Installatiebedrijf Boer en Van Veen Kampen B.V.
  • Ambachtsstraat 25 A
  • 8263 AJ Kampen
  • info@boerenvanveen.nl